Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Διευθυντής κλινικής στο Περιστέρι: «Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο ο ασθενής με κορωνοϊό»

Μετά τα τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού τα οποία υπάρχουν στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, ο διοικητικός διευθυντής Αλέκος Κοκκινάκης, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο ασθενής - φορέας του κορωνοϊού - δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο. 

Ο ασθενής επισκεπτόταν την κλινική τρεις φορές την εβδομάδα από την Καλλιθέα, όπου διέμενε, για να κάνει αιμοκάθαρση, υποστήριξε ο κ. Κοκκινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας, ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής υποστήριξε ότι από τις 22 Μαρτίου δεν μπαίνει κανείς μέσα, εάν δεν θερμομετρηθεί στην είσοδο. Ερωτηθείς για τον συγκεκριμένο ασθενή, υποστήριξε ότι «δεν μπήκε από την είσοδο της κλινικής», αλλά από την απευθείας είσοδο στη μονάδα αιμοκάθαρσης, τον έλεγχο της οποίας, όπως υποστήριξε, διατηρεί ο γιατρός. «Είναι θέμα του γιατρού του» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «ο συγκεκριμένος ασθενής δεν έμπαινε από την κεντρική είσοδο. Γιατί αλλιώς δεν θα τον άφηναν να μπει».

Ο κ. Κοκκινάκης υποστήριξε ότι πέντε ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση και εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αναφοράς. Στην κλινική παραμένουν 6 ασθενείς που εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19 αλλά είναι ασυμπτωματικοί.

Tags
Back to top button