Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δεύτερο ρωσικό ''χτύπημα'': Ενοχλήθηκαν με τις δηλώσεις Δένδια στην Ουκρανία

Η Μόσχα εξακολουθεί να ''χτυπάει'' την Ελλάδα, ενώ την ίδια δεν σηκώνει τους ''τόνους'' κατά της Τουρκίας. 

, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε το Σάββατο πως παρακολουθεί το ελληνικό περιπολικό Δανιόλος που βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα. 

Το «Δανιόλος» παρακολουθείται στενά από το Ναυτικό της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. «Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας έχει αναπτύξει δυνάμεις και εξοπλισμό για την παρακολούθηση των ενεργειών του πλοίου κατευθυνόμενων βλημάτων Δανιόλος, το οποίο εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 10 Ιουλίου 2021» ανέφερε μια δήλωση. 

Οι Ρώσοι όμως δεν σταμάτησαν μόνο εκεί. Το έριξε τα ''βέλη'' του και κατά του Ν. Δένδια.  

Τι αναφέρουν:

''Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά από συνομιλίες με τον Ουκρανό ομόλογό του, δήλωσε ότι η Αθήνα υποστηρίζει την πολιτική του Κιέβου για ενίσχυση των δεσμών με το ΝΑΤΟ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πραγματοποιήσει μια σειρά πρακτικών μέτρων για την εφαρμογή αυτής της βασισμένης σε αρχές προσέγγισης. Αυτή η προσέγγιση βασίζεται στην καταδίκη της παράνομης προσάρτησης της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης, και στα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως απάντηση στην κρίση στην Ουκρανία”, αναφέρουν οι Ρώσοι. 

Εμείς, επίσης, στηρίζουμε την επιλογή της Ουκρανίας για ενίσχυση των δεσμών με το ΝΑΤΟ. Και συμμετέχουμε ενεργά στα μέτρα διασφάλισης για την Ουκρανία μέσω της αεροπορικής βάσης μας στο Άκτιο, της περιοδικής παρουσίας του πολεμικού μας Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα και γενικά με τις δυνάμεις με τις οποίες συνεισφέρουμε σαν μόνιμο μέλος του ΝΑΤΟ'', καταλήγει το Ria Novosti, το οποίο αναπαρήγαγε τις δηλώσεις Δένδια.
 
Μήπως στη Ρωσία να ασχοληθούν καλύτερα με την Τουρκία;

Tags
Back to top button