Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δεύτερη μέρα εβδομάδας μόδας με υπέροχες δημιουργίες

Δυναμική συνέχεια για την 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week, με μοναδικές δημιουργίες των Olga Karaververi, Parthenis η οποία μας ταξίδεψε Out of space, έντονα επηρεασμένη από «μεγάλες» διαστημικές ταινίες, Evi Grintela, Brokers, και Celia Dragouni με αέρινα καλοκαιρινά σύνολα με έθνικ στοιχεία.

Εξαιρετικά εντυπωσιακή ήταν η νέα Haute Couture συλλογή για το Καλοκαίρι/Φθινόπωρο 2017, της Όλγας Καραβερβερη , που με μεγάλη επιτυχία επεκτείνεται από τα νυφικά, με τα οποία ο οίκος Καραβερβερη ασχολούταν αποκλειστικά μέχρι πρόσφατα και στις βραδινές τουαλέτες και σύνολα! Η Όλγα Καραβερβερη κατάφερε να φέρει πραγματικά το Παρίσι στην Αθήνα, να μας μεταφέρει σε άλλες εποχές στυλ και κλασικής κομψότητας.

Όπως διαβάσαμε και στο , η Olga Karaververi εμπνευσμένη από την αέρινη ομορφιά της πεταλούδας δημιούργησε μια αέρινη συλλογή από haute couture μοναδικά κομμάτια από ακατέργαστο μετάξι, μουσελίνα καθώς και το μεταξωτό σατέν, σε παστέλ αποχρώσεις και έντονα χρώματα , χρώματα όπως μπλε, βαθύ πράσινο, χρυσό και ροζ. Τα ρούχα συνδυάστηκαν με τα μοναδικά κοσμήματα “Lillian Sophie” της Λιλιαν Παπουτσόγλου και τα φινετσάτα καπέλα της Χριστίνας Λυμπεροπούλου. Τα εντυπωσιακά υποδήματα ήταν του οίκου Καλογήρου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ OLGA KARAVERBERI

ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ catwalk PARTHENIS

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ catwalk EVI GRINTELA

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑ CELIA DRAGOUNI

ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ, ΕΜΥ ΓΚΕΚΑ

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ

Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ OLGA KARAVERBERI

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΤΙΤΗ ΝΤΟΛΑΠΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΓΚΑ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΕΡΑ ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΒΙΛΛΥ ΚΑΜΠΟΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΛΕΝΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΕΙΛΑ ΝΕΩΦΥΤΟΥ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ,ΛΙΑ ΚΕΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΛΙΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΖΙΚΗΣ, ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΩΤΟΣ ΜΑΡΙΖΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

ΤΕΡΥ ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

KATEΡΙΝΑ ΚΟΚΛΑ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ

ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ

ΕΛΣΑ ΤΟΛΗ-ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ-ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗ

ΧΡΥΣΙΑΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΙΝΟΓΛΟΥ (ΚΑΤ-ΚΑΤ) ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΖΑΡΕΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΤΣΙΝΕΛΗ

ΝΕΦΕΛΗ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ- ΕΥΗ ΚΑΡΑΤΖΑ

KATEΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

ΣΗΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

 

Tags
Back to top button