Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βάζουν μυαλό οι άθεοι: Μετά την αποτυχία της κρεατοφαγίας την Μ. Παρασκευή στήνουν νέο προκλητικό πανηγυράκι ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Αυτοί που περνιούνται για πιο…έξυπνοι από τους ένθεους αποδεικνύονται απλά κομπλεξικοί και ανόητοι! Δεν βάζουν μυαλό οι άθεοι! Μετά την αποτυχία της προκλητικά στημένης στήνουν νέο προκλητικό πανηγυράκι ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους επιμένουν στην βλασφημία τους (άραγε ο νόμος έχει καταργηθεί; δεν τους πιάνει; ) και αναφέρουν:

“Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην γιορτή του Αγίου Οινο-πνεύματος, του μόνου υπαρκτού και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Θα το συναντήσουμε υλοποιημένο σε διάφορες υγρές μορφές και θα κοινωνήσουμε την θεία χάρη του στα:

– Εστιατόριο “Anadolu”, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως), στην Αθήνα,

– Μεζεδοπωλείο “Τοίχο-Τοίχο“, Πολύδωρου Στεργίου 1 (στα κάστρα), στην Θεσσαλονίκη,

την Δευτέρα 05 Ιουνίου στις 20:00.

Όλοι και όλες είναι ευπρόσδεκτοι/ες, με όποιο θρησκευτικό μύθο κι αν μεγάλωσαν. Το κόστος θα εξαρτηθεί από την κατανάλωση του καθενός/μίας και μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας”.

Tags
Back to top button