Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δεκάδες παράνομοι μετανάστες «αλωνίζουν» στον Έβρο (βίντεο)

Το πέρασμα των παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στο ελληνικό έδαφος μέσω του ποταμού Έβρου είναι καθημερινό φαινόμενο και νεαροί στην συντριπτική πλειοψηφία τους από διάφορες ασιατικές κυρίως χώρες, εμφανίζονται σε διάφορες περιοχές του νομού μας, σύμφωνα με το

Στο Τρίγωνο Ορεστιάδας, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Φτελιά και Ορμένιο, 20 νεαροί παράνομοι μετανάστες… προελαύνουν. Ήρθαν στην Ελλάδα για να δώσουν… λύση στην υπογεννητικότητα, όπως δήλωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου σε συνέδριο για το δημογραφικό αλλά και οι γνωστοί αριστεροί αλληλέγγυοι; Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ από την σελίδα ΟΧΙ ΗΟΤ SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, είναι καθημερινό φαινόμενο.

 

Tags
Back to top button