Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Τα βιζόν που θανάτωσαν λόγω κορονοϊού «βγήκαν» από τον τάφο

Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση της Δανίας αποφάσισε τη θανάτωση πληθυσμού βιζόν (μινσκ), καθώς είχαν μολυνθεί από μεταλλαγμένο στέλεχος κορονοϊού.

Τα νεκρά βιζόν θάφτηκαν σε στρατιωτική περιοχή στο Χόλστερμπο, στο δυτικό Τζούτλαντ, όμως τα πτώματά τους βγήκαν από τον τάφο. Τα άψυχα σώματα των μινσκ είχαν ψεκαστεί με αντισηπτικό πριν ταφούν, με αποτέλεσμα να πρηστούν και να βγουν πάνω από τους ρηχούς τάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εξαιτίας της αποσύνθεσης, αέρια που δημιουργούνται προκάλεσαν το φούσκωμά τους και ως αποτέλεσμα τα πτώματα των μινκ βγήκαν από το χώμα» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της δανικής αστυνομίας, μιλώντας στο εθνικό ραδιόφωνο.

«Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία, την οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε ρίχνοντας περισσότερο χώμα» εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Κρίστενσεν.

«Τα μινκ που μολύνθηκαν από κορονοϊό μεταδίδουν τη νόσο κυρίως μέσω της αναπνοής, οπότε τα νεκρά μινκ μεταδίδουν λιγότερο από τα ζωντανά. Αλλά ίσως υπάρχουν ακόμη βακτήρια στη γούνα τους» εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Tags
Back to top button