Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απήχθη αμερικανίδα δημοσιογράφος στη Βαγδάτη - Μία σύλληψη (βίντεο)

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ δήλωσε την Τρίτη ότι μια ξένη δημοσιογράφος έχει απαχθεί στη Βαγδάτη.

Η ιρακινή κυβέρνηση δεν κατονόμασε τη δημοσιογράφο ή τους υπεύθυνους για την απαγωγή, αλλά δήλωσε ότι το θύμα είναι γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλοι άνδρες σταμάτησαν το αυτοκίνητό της σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, την τράβηξαν έξω και τράπηκαν σε φυγή.

Ένα άτομο έχει συλληφθεί και συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωσή της, προστίθεται σε ανακοίνωση.

Η δημοσιογράφος είχε τη βάση της στη Βαγδάτη και εργάζεται για το BBC, το Foreign Policy και το Politico.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα για κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνεχίζεται η καταδίωξη ενός οχήματος στο οποίο επιβίβασαν δια της βίας τη δημοσιογράφο τέσσερις άνδρες που φορούσαν πολιτικά.

Η έρευνα επικεντρώνεται στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, όπου κατευθυνόταν το όχημα των απαγωγέων.

Τον Μάρτιο του 2023 απήχθη στο Ιράκ ένας ρωσοϊσραηλινός φοιτητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, από μια σιιτική οργάνωση, προσκείμενη στο Ιράν. Αφέθηκε ελεύθερος το 2025.

Tags
Back to top button