Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δάφνη: Η πρώτη εικόνα του 53χρονου βιαστή μετά τη σύλληψή του - Πώς παγίδευσε το θύμα! (φωτό)

Σχολαστική προετοιμασία ενός φρικτού εφιάλτη αποκαλύπτουν τα ευρήματα στο σπίτι του 53χρονου άνδρα που κατηγορείται για την αιχμαλωσία και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονη φοιτήτριας  που «παγίδευσε» μέσω αγγελίας για περιστασιακή οικιακή βοηθό.          

Το υπόγειο διαμέρισμα στην οδό 'Οθωνος 64 στη  Δάφνη είχε μετατραπεί σε «στούντιο βιασμών» καθώς είχε παντού σταθερές αλλά και κινητές κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, ειδικά γυαλά αλλά και ερωτικά βοηθήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας ο 53χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Προκαλώντας απορίες στους αστυνομικούς σε τι χρησίμευαν οι τόσες κάμερες στον 53χρονο άνδρα ο οποίος έχει πιστοποιηθεί ως τυφλός από διάφορες επιτροπές ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα παχυσαρκίας.  

Στον εισαγγελέα ο 53χρονος       

Ο 53χρονος δράστης της απαγωγής του βασανισμού και του βιασμού κατ' εξακολούθηση της 20χρονης φοιτήτριας αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα, με βαρύτατες κατηγορίες, στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Ασφάλεια, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Η 22χρονη η οποία είχε καθαρίσει αρκετές φορές το διαμέρισμά του αλλά δεν είχε πληρωθεί πήγε το απόγευμα της Τετάρτης να πάρει τα 25 ευρώ που της όφειλε και έπεσε στην άρρωστη παγίδα του 53χρονου.  

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο διαμέρισμα την επόμενη μέρα βρήκαν την κοπέλα γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα πάνω σε μεταλλικό κρεβάτι, βάναυσα κακοποιημένη και σε ισχυρό σοκ.  

Πώς την έσωσαν οι γονείς της  

Η κοπέλα που είναι φοιτήτρια από την επαρχία δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα των γονιών της και έσπευσαν στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης να  την αναζητήσουν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης και ανέφεραν πως είχαν την πληροφορία ότι η κόρη τους εργάστηκε περιστασιακά σε κάποιο διαμέρισμα στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το υπόγειο διαμέρισμα του. Τους απάντησε από ένα μισάνοιχτο παράθυρο ότι δεν υπάρχει καμιά γυναίκα εκεί. Οι αστυνομικοί προφασίστηκαν ότι έφυγαν, αλλά κάλεσαν εισαγγελέα και ταυτόχρονα επιτηρούσαν διακριτικά το διαμέρισμα. Ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να δει στο εσωτερικό, όταν άκουσε πνιχτές φωνές για βοήθεια. Τότε οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο, όπου αντίκρισαν την φρίκη. Η 22χρονη νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Οι αναρτήσεις στο Facebook και η βοήθεια στο σπίτι 

Ο 53χρονος διέθετε και προφίλ στο Facebook με 1196 φίλους.

Ο 53χρονος που εμφανιζόταν στο διαδικτυακό προφίλ του ως ήρωας κόμικ "Daredevil" έχει στενό συγγενή υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης και είχε ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» το οποίο υποβοηθούσε η άτυχη 22χρονη. Ο 53χρονος πραγματοποιούσε δεκάδες αναρτήσεις καθημερινά αλλά και συνομιλίες με τους φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Tags
Back to top button