Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Mαθητές κάνουν κοπάνες με ψεύτικα θετικά self test

Τα σελφ τεστ που χρησιμοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία έχουν την ονομασία lateral flow test (LFT) και είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε υγρά, όπως χυμοί και αναψυκτικά, ενώ στις οδηγίες χρήσης αναγράφεται ότι 30 λεπτά πριν γίνει το τεστ, δεν πρέπει να καταναλώνεται καμία τροφή.

Από τον χειμώνα ακόμα…κάποιοι «άτακτοι» μαθητές ρίχνουν χυμό ή coca cola στο αυτοδιαγνωστικό τεστ με το αποτέλεσμα να βγαίνει θετικό και να μένουν στο σπίτι-με δικαιολογημένη απουσία- προκειμένου να χάσουν μάθημα.  

Βρετανία: ''Απελευθερώνονται'' οι πλήρως εμβολιασμένοι από 16/8

Μάλιστα, βίντεο με τον τρόπο που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα κυκλοφορούν στο Tik Tok από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τα σχολεία να προειδοποιούν τους γονείς για το κόλπο που μπορεί να κάνουν τα παιδιά τους ώστε να ανιχνεύονται θετικά στον κορoνοϊό. 

Tags
Back to top button