Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραζιλιάνος YouTuber ζητά τη δημιουργία ναζιστικού κόμματος στη χώρα του

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Βραζιλιάνου YouTuber, Μπρούνου Αγιούμπ, περί ανάγκης δημιουργίας ναζιστικού κόμματος στη χώρα. 

«Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα ναζιστικό κόμμα αναγνωρισμένο από τον νόμο», είπε ο Μπρούνου Αγιούμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με βουλευτές για την εκπομπή του Flow Podcast, η οποία συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς στη Βραζιλία, με 3,6 εκατ. συνδρομητές στο YouTube και άλλο ένα εκατομμύριο στην πλατφόρμα Twitch.

Έκρινε ακόμη κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι «η ριζοσπαστική αριστερά έχει πολύ περισσότερο χώρο από τη ριζοσπαστική δεξιά, και οι δύο θα έπρεπε να έχουν χώρο», επιχειρηματολογώντας υπέρ της ίδρυσης βραζιλιάνικου ναζιστικού κόμματος.

«Αν κάποιος θέλει να είναι εναντίον των εβραίων, θεωρώ πως έχει δικαίωμα να είναι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, ο οποίος κατόπιν ζήτησε συγγνώμη και υποστήριξε ότι δεν ήταν «εντελώς νηφάλιος» όταν έκανε αυτή την τοποθέτηση.

Το βίντεο της εκπομπής αποσύρθηκε από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και η εταιρεία παραγωγής Estudio Flow ανακοίνωσε χθες με δελτίο Τύπου πως απέλυσε τον παρουσιαστή.

Tags
Back to top button