Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β.Λεβέντης: «Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» (βίντεο)

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα αναμένει η πολιτική σκηνή της χώρας, μετά τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, για όσα είχε ισχυριστεί ενώπιόν του ο πρωθυπουργός, αποκαλώντας τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» και λέγοντας πως «δικαιούνται το όνομα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι είναι άποψη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε εκπομπή του One Channel την Πέμπτη.

Ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα πριν την υπογραφή» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, έστω και εκ των υστέρων. Υπογράμμισε δε πως «ο λαός δεν θα επέτρεπε αυτήν την προδοσία». Αναφερόμενος στο κυβερνών κόμμα είπε πως το ακροατήριο του δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα και συμπλήρωσε πως όταν ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα προδώσει τη Μακεδονία, εκείνος του απάντησε πως «είναι απόφαση του κόμματός του να πάει να δώσει το όνομα».

Eρωτώμενος για τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία στις ευρωεκλογές, είπε πως αυτό συνέβη διότι κορόιδεψε τον λαό. «Η Νέα Δημοκρατία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν η πρώτη που έδωσε το Μακεδονία. Πρότειναν όνομα ‘’Μακεδονία (Σκόπια)’’ και η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει γιατί η άλλη πλευρά ήθελε σκέτο ‘’Μακεδονία’’» κατέληξε. Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία.

 

Tags
Back to top button