Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ από τη Βενεζουέλα: Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή από αστυνομικούς

Σε 39 έχει ανέλθει, από τις αρχές Απριλίου, ο αριθμός των νεκρών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων Βενεζουέλα, κατά της αυταρχικής κυβέρνησης του σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Στη λίστα των θυμάτων περιλαμβάνεται και ένας άνδρας ο οποίος, όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί, δέχεται εξ’ επαφής χτύπημα στο στήθος με δακρυγόνο από άνδρες των δυνάμεων καταστολής.

Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος διαδήλωνε εναντίον του καθεστώτος Μαδούρο στην περιοχή Λας Μερσέντες, στα περίχωρα του Καράκας.

Οι αστυνομικοί μόλις χτυπούν τον νεαρό απομακρύνονται, ενώ ο άνδρας διακρίνεται να τρεκλίζει στον αυτοκινητόδρομο και να σωριάζεται στο έδαφος κρατώντας το στήθος του.

Ένας διερχόμενος οδηγός τρέχει να τον βοηθήσει, σέρνοντάς τον μακριά. Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά.

Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Tags
Back to top button