Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βέροια: Ο Έλληνας «Grand Theft Auto» έκλεψε 2 αυτοκίνητα και εμβόλισε μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ένας 39χρονος Έλληνας, στη Βέροια,  αφότου έκλεψε σταθμευμένο όχημα παραλίγο να σκοτώσει δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέφτοντας επάνω στη μοτοσικλέτας τους με το ίδιο κλεμμένο όχημα. Ξέφυγε, ενώ έκλεψε κι άλλο αυτοκίνητο αφήνοντας το προηγούμενο. Κι όλα αυτά, μέρα-μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί που είχαν εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο και το καταδίωκαν, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Βέροιας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Εξ' αιτίας της πτώσης τους, ο 39χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Ωστόσο, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Θεσσαλονίκη ενώ οδηγούσε ένα άλλο όχημα, το οποίο επίσης είχε κλέψει από περιοχή της Ημαθίας όπου εγκατέλειψε το πρώτο! Τα δυο αυτοκίνητα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με βαριές κατηγορίες για κλοπή, απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά δημόσιας περιουσίας.

Tags
Back to top button