Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μια... μαγειρίτσα

Ραντεβού στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα κοτόπουλο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή της ζητά από τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60,000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με την πλευρά της γνωστής μαγείρισσας, η συγκεκριμένη μαγειρίτσα βασίζεται σε δική της συνταγή.

Μάλιστα, η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησής του επίσης με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας». «Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η γνωστή μαγείρισσα.

Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής, μέσω των δικηγόρων του, έστειλε με τη σειρά του εξώδικο στην κυρία Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με δική της άδεια χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, παρουσία μάλιστα και κοινών τους φίλων.

Tags
Back to top button