Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αβοκάντο: Ποιο είναι το πιο θρεπτικό του μέρος

Τα οφέλη που έχει να προσφέρει το αβοκάντο στον οργανισμό είναι πολλά, εξού και θεωρείται υπερτροφή. Όμως ποιο είναι το πιο θρεπτικό του μέρος; Διαβάστε παρακάτω γιατί είναι πολύ πιθανό να το πετάτε στα σκουπίδια.

Το αβοκάντο είναι πλούσια πηγή καροτενοειδών - που δρουν αντιοξειδωτικά - αλλά είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι να μην γνωρίζουν το πιο θρεπτικό μέρος του και αυτό είναι το σκούρο πράσινο σημείο κοντά στη φλούδα.

Είναι μια πληροφορίες που πολλοί αγνοούν, αλλά το τμήμα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον φλοιό του αβοκάντο αποτελεί και το πιο υγιεινό μέρος του.

Γιατί τα αποξηραμένα φρούτα είναι θρεπτικότερα από τα φρέσκα;

Οι περισσότεροι, ασφαλώς, συνηθίζουν να πετούν τη φλούδα, χάνοντας έτσι πολλά θρεπτικά συστατικά.

Σε ό,τι αφορά τα καροτενοειδή, να σημειωθεί ότι προσφέρουν οφέλη για την καρδιά, ελέγχοντας επικίνδυνους παράγοντες όπως είναι η παχυσαρκά, ο διαβήτης, η υψηλή πίεση και η χοληστερόλη.

Επίσης, βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο που το αβοκάντο είναι από τις πιο δημοφιλείς υπερτροφές.

Tags
Back to top button