Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο παγωτό στον κόσμο – Αν το φάτε μπορεί και να είναι το τελευταίο σας!

Γιατί μπορεί ελάχιστοι σε αυτόν  τον μάταιο κόσμο να μην μπορούν να αντισταθούν στην αγαπημένη τους γεύση παγωτού, ωστόσο σίγουρα θα το σκεφτόντουσαν και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά αν  υπήρχε σοβαρή πιθανότητα αυτό να ήταν και το τελευταίο τους!

Και μπορεί το παγωτό να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα παιδικά μας χρόνια, ωστόσο το νέο… κατασκεύασμα της Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη, δεν είναι σίγουρα για παιδιά, αφού για να το δοκιμάσει κανείς πρέπει να είναι πάνω από 18.

Ο λόγος; Κρύβεται στη συνταγή του, αφού το βασικό συστατικό του δεν είναι άλλο από τις πιπεριές Carolina Reaper, ένα είδος τσίλι τόσο φλογερών που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως οι πιο καυτερές στον κόσμο με… σκορ 1,569,300 στην κλίμακα Scoville (βάσει καψαϊκίνης)! Σαν να λέμε δηλαδή, 500 φορές πιο καυτερές από τη σάλτσα Tabasco!

Όσο δροσιστικό ωστόσο μπορεί να είναι ένα παγωτό, άλλο τόσο… διαολεμένα πικάντικο είναι το ιταλικής συνταγής «Respiro del Diavolo» που οι ενήλικες, πριν το δοκιμάσουν, πρέπει πρώτα να υπογράψουν ένα ειδικό νομικό έγγραφο, βάσει του οποίου αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει της θαρραλέας δοκιμής. Και μιας και μιλάμε για Διάβολο, δεν θα μπορούσε στις… ανεπιθύμητες παρενέργειες να μην αναγράφεται ακόμα και ο θάνατος!

Θα πρέπει επίσης να… συνοδεύονται από κάποιον «νηφάλιο» προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής του καψαλισμένου σπίτι, σε περίπτωση που αυτός δεν είναι σε θέση λόγω των παραπάνω παρενεργειών.

Μετά από όλα αυτά πώς θα μπορούσε κάποιος να σε κρίνει αν προτιμήσεις την τίμια και ταπεινή βανίλια ή σοκολάτα; Άντε, μια στρατσιατέλα βρε αδερφέ αν θες να ζήσεις λίγο επικίνδυνα!

Tags
Back to top button