Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αυτό είναι το κόλπο για να διαλέγετε πάντα μανταρίνια χωρίς κουκούτσια

Κι όμως, υπάρχει κόλπο το οποίο θα σας βοηθήσει να διαλέγετε πάντα μανταρίνια χωρίς κουκούτσια. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε όλα τα μυστικά του «τέλειου μανταρινιού».

Πριν σας πούμε όμως το «μεγάλο μυστικό» καλό είναι να ξέρετε πόσο ευεργετικό είναι το μανταρίνι για την υγεία σας. Πρόκειται για ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα του χειμώνα. Είναι γεμάτο βιταμίνες Α και C, φώσφορο, καροτίνη, μαγνήσιο, κάλιο, φολικό οξύ, σίδηρο και φυτικές ίνες. Εξαιτίας των πολλών, λοιπόν, θρεπτικών συστατικών του το μανταρίνι κρατά μακριά τις λοιμώξεις και τα κρυολογήματα και αποτελεί ένα φυσικό ηρεμιστικό

Τα μανταρίνια που δεν έχουν κουκούτσια είναι αυτά που ανήκουν σε κάποιες συγκεκριμένες ποικιλίες. Έτσι, αν θέλετε να τρώτε αυτό το «θαυματουργό» φρούτο ανενόχλητοι δεν έχετε παρά να προτιμάτε τις κλημεντίνες που έχουν πολύ γλυκιά γεύση και καθόλου κουκούτσια. Το ίδιο ισχύει και για την ποικιλία Minneola αλλά και για την ποικιλία Νόβα.

Αναζητήστε, λοιπόν, τις παραπάνω ποικιλίες και απολαύστε ένα από τα πιο γευστικά, γλυκά και ζουμερά φρούτα του χειμώνα.

Tags
Back to top button