Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Αυτό είναι το φυτό που θα λύσει το πρόβλημα του υποσιτισμού στον πλανήτη (φωτο)

Σχεδόν όλα τα φυτά είναι ευάλωτα σε ιούς και ξενιστές και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα επόμενα χρόνια μπορεί η ανθρωπότητα να βιώσει μια διατροφική κρίση, με μεγάλο μέρος του πλανήτη να μένει χώρις πόρους.

Αυτός ακριβώς ο κίνδυνος είναι που έκανε την επιστημονική κοινότητα να λάβει μέτρα και να ψάξει φυτά ανθεκτικά σε ιούς.

Μέσα από την έρευνα βρέθηκε πως ένα φυτό που ευδοκιμεί στη Νότια Αμερική, η μανιόκα, ακόμα και αν προσβληθεί από καταστροφικό ιό, επηρέαζεται η ρίζα του αλλά όχι το κομμάτι που τρώγεται.

Αυτή τη στιγμή η μανιόκα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πηγή υδατανθράκων στο κόσμο, 300 εκατομμύρια τόνοι μανιόκας συλλέγονται κάθε χρόνο, και οι επιστήμονες προσπαθούν να εξελίξουν το dna τους ώστε να γίνει ακόμα πιο ανθεκτικό σε αρρώστιες.

Tags
Back to top button