Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Αυτοί είναι οι 10 σταρ του Χόλιγουντ που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τις ταινίες... ενηλίκων (βίντεο)

Αν νομίζετε ότι οι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ... γεννήθηκαν διάσημοι, τότε κάνετε λάθος.

Ξεκίνησαν την καριέρα τους συμμετέχοντας σε ροζ ταινίες, και στην συνέχεια η καριέρα τους... απογειώθηκε.

Κανένας από τους διάσημους ηθοποιούς του Hollywood δεν κατάφερε ασφαλώς να γίνει μεγάλος σταρ μέσα σε μια μόνο βραδιά. Κάποιοι ξεκίνησαν μάλλον... ανορθόδοξα την καριέρα τους, συμμετέχοντας σε "ροζ" ταινίες, και στη συνέχεια βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ και της τηλεόρασης.

Μερικοί από αυτούς τους ηθοποιούς κατάφεραν να κάνουν στη συνέχεια σημαντική καριέρα, πάντα όμως θα τους ακολουθεί η... συμμετοχή σε χαμηλού κόστους ταινίες.

Μερικοί από αυτούς τους ηθοποιούς που άρχισαν την καριέρα τους απο συμμετοχή σε ροζ ταινίες και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις είναι η Cameron Diaz, ο Matt Leblanc, ο David Duchovny, ο Sylvester Stalone, ο Arnold Schwarzenegger, ο Jackie Chan, αλλά ακόμη και η Helen Mirren...

Δείτε ποιοι είναι 10 από τους ηθοποιούς που ξεκίνησαν από τα... χαμηλά, στο βίντεο που ακολουθεί.

Tags
Back to top button