Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτή είναι η μοναδική γυναίκα ψάλτης στην Κωνσταντινούπολη

«Υπήρχαν παλαιότερες ψάλτριες αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι μόνο εγώ», είπε η κα Ιωάννα Γρηγοριάδου, η μοναδική γυναίκα ψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος

Η Ιωάννα Γρηγοριάδου ψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος μίλησε στο «Τώρα Μαζί» για την απόφασή της να γίνει ψάλτης.

Οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης φοβούνται μεγάλο σεισμό: Κοιμούνται με νερό, κροτίδες και σφυρίχτρες δίπλα στα κρεβάτια τους

«Υπήρχαν παλαιότερες ψάλτριες αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι μόνο εγώ. Τώρα πια είναι το βασικό μου επάγγελμα. Παλιότερα δούλευα σε τουριστικά γραφεία και έκανα μεταφράσεις από τουρκικά σε ελληνικά και από ελληνικά σε τουρκικά. Τα τελευταία 19 χρόνια είμαι ψάλτρια. Ο πατέρας μου ήταν ιερέας σε αυτόν τον ναό. Από μικρή ερχόμουν και τον βοηθούσα. Αγαπώ αυτό το επάγγελμα, γιατί αγαπώ την εκκλησία. Όταν με βλέπουν στο αναλόγιο έρχονται και με ρωτάνε διάφορα. Χαίρονται όταν βλέπουν μια γυναίκα να είναι στο ψαλτήρι», είπε η κα Γρηγοριάδου.

 

Tags
Back to top button