Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αφιερωμένο στον νέο Ποντίφικα το εξώφυλλο του TΙΜΕ: Ένας Αμερικανός Πάπας, Λέων ο 14ος

«Habemus Papam». Έχουμε Πάπα. Αυτό διαλαλεί στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό ΤΙΜΕ με τον Αμερικανό καρδινάλιο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ να φιγουράρει στο εξώφυλλο του.

Μετά από λίγες ημέρες αναμονής, κάτι όχι και πολύ σύνηθες σε τέτοιες διαδικασίες στο Βατικανό, ο Αμερικανός καρδινάλιος Robert Francis Prevost ανακοινώθηκε ως ο 267ος ηγέτης των 1,4 δισεκατομμυρίων Καθολικών του κόσμου, έχοντας πλέον το όνομα Πάπας Λέων ο 14ος, σημειώνει η αρθρογράφος του Time, Aryn Baker.

«Viva La Papa!»


Ο Πάπας Λέων, θα διαδεχθεί τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος απεβίωσε στις 21 Απριλίου.

Ο νέος Πάπας Λέων XIV βγήκε στο μπαλκόνι ντυμένος με λευκή στολή, καλυμμένος με κόκκινο μανδύα και χρυσή κεντημένη ζώνη. Ένωσε τα χέρια του σε προσευχή και χαμογέλασε καθώς το πλήθος φώναζε το όνομά του και «Viva La Papa!»

«Ειρήνη σε όλους τους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται, σε όλους τους λαούς της γης, ειρήνη σε όλους σας» είπε ο νέος πάπας και μίλησε για τον προκάτοχό του, λέγοντας «Είθε όλοι να χτίσουμε γέφυρες με το διάλογο, ευχαριστώ Πάπα Φραγκίσκο».

 

Tags
Back to top button