Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστοι βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο - Έκαναν γκράφιτι με κίτρινα γράμματα

Χθες βράδυ Πέμπτης, ο Λευκός Πύργος έγινε στόχος βανδάλων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, άγνωστοι έγραψαν με κίτρινο χρώμα τέσσερα γράμματα πάνω στο εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί και υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης. Η αποκατάσταση, όμως, αποτελεί μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, καθώς απαιτείται ειδικός χειρισμός, ώστε να μην φθαρεί το πέτρινο υλικό του μνημείου.

Σύμφωνα με το theopinion.gr που κατέγραψε τις εικόνες, βανδαλισμός του Λευκού Πύργου είχε σημειωθεί ξανά πριν από περίπου 10 χρόνια όταν άγνωστοι είχαν γράψει σύνθημα με μαύρα γράμματα.

Tags
Back to top button