Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα βότανα που ανακουφίζουν τον πονοκέφαλο

Εάν έχετε συχνά πονοκεφάλους και δεν θέλετε να καταναλώνετε συνέχεια χάπια, καλό θα είναι να δοκιμάσετε τις 2 παρακάτω τροφές οι οποίες θα σας ανακουφίσουν από το δυσάρεστο πόνο.

Δενδρολίβανο: Το δενδρολίβανο μειώνει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα να ανακουφίζεστε από τον πονοκέφαλο.

Αφού βράσετε λίγο νερό και το ρίξετε στην κούπα σας, προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού δενδρολίβανο.

Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και μετά πιείτε το. Καλό θα είναι να το επαναλάβετε 3 φορές τη μέρα.

Tζίντζερ: Το τζίντζερ περιέχει μια ουσία η οποία εμποδίζει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Για άμεση ανακούφιση, μπορείτε να τρίψετε λίγο τζιντζερ στον τρίφτη και να τον ρίξετε στον χυμό σας. Μπορείτε επίσης να βάζετε τζίντζερ σε σκόνη στο φαγητό σας.

Tags
Back to top button