Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν εθισμό στα social media

Αν σκέφτεσαι συνέχεια ποιο θα είναι το επόμενο post σου ή πόσα likes πήρε η τελευταία φωτογραφία που ανέβασες, πιθανόν να πρέπει να προσέξεις τη σχέση που έχεις με τα social media. Επειδή δεν είναι δύσκολο ή σπάνιο να εθιστεί κανείς, δες τα σημάδια που σε προειδοποιούν.

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις με το που ξυπνάς.

Είσαι συνεχώς σε συναγερμό για να μη χάσεις τίποτα, με αποτέλεσμα να ασχολείσαι διαρκώς με το smartphone σου.

Είσαι συνεχώς με το άγχος να δηλώσεις δημόσια που βρίσκεσαι, με ποιον πίνεις καφέ, τι διαβάζεις και να γνωστοποιείς κάθε στιγμή τις δραστηριότητές σου

Οι φίλοι έχουν καταλάβει τον εθισμό σου με τα social media και κάθε φορά που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, σε βρίσκουν μόνο εκεί.

Τις ελεύθερες ώρες σου τις περνάς στα social media.

Τα social media είναι οι μόνες ή οι κύριες σελίδες που επισκέπτεσαι κάθε φορά που μπαίνεις στο ίντερνετ.

Tags
Back to top button