Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ασεβής και ντροπιαστική δήλωση από την υπουργό Πολιτισμού Μ.Ζορμπά από Βουλιαράτες για την δολοφονία Κ.Κατσίφα

«Δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο, απλά κάποιος ομογενής χάλασε την ωραία ελληνοαλβανική ατμόσφαιρα». Αυτό περίπου περιγράφει με μια ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία είχε βρεθεί στους Βουλιαράτες λίγες ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του 35χρονου Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η Μυρσίνη Ζορμπά, μαζί με άλλους εκπροσώπους της ελληνικής και της αλβανικής κυβέρνησης, την πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, βουλευτές, δημάρχους και πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή στους Βουλιαράτες για την τελετή στη μνήμη των πεσόντων στο αλβανικό μέτωπο.

Όπως λέει η υπουργός Πολιτισμού, «όλα κύλησαν ομαλά και σε κλίμα συγκίνησης για εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους κατά του φασισμού».

Το ότι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καμία αναφορά σε οτιδήποτε το «φασιστικό» είναι μια μικρή λεπτομέρεια για την υπουργό Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φύγαμε στις τρεις το μεσημέρι χωρίς να έχει υπάρξει καμία ανησυχία (.σ.σ.: πόλεμος γινόταν λίγο πιο μακριά!). Στο μεταξύ είχαμε πληροφορηθεί ότι κάποιος ομογενής με Καλάσνικοφ είχε απειλήσει το πρωί να πυροβολήσει (σ.σ.: !!!) θεωρώντας ότι η συμφωνία των δυο κυβερνήσεων να αποκαταστήσουν τη μνήμη των νεκρών ήταν προδοσία. Καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε, όλες ήταν υψωμένες (σ.σ.: δηλαδή πήγε στο σπίτι του Ελληνα ήρωα και είδε την σημαία να κυματίζει;}

Μετά τις 3 μμ στο δρόμο της επιστροφής πληροφορηθήκαμε ότι ο ομογενής περικυκλώθηκε, η αστυνομία του ζήτησε να παραδοθεί, δεν παραδόθηκε και τον σκότωσαν.

Ήταν ένα τραγικό συμβάν που κάνεις μας σήμερα όλο το πρωί, μέσα στην ατμόσφαιρα συγκίνησης που επικρατούσε, δεν μπορούσε να φανταστεί».

Πραγματικά, πιο ασεβής ανάρτηση από «Ελληνα» επίσημο, για την δολοφονία του Κ.Κοτσιφά δεν θα μπορούσε να υπάρξει...

 

Tags
Back to top button