Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Άρης: Iσπανικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο για σεξουαλική παρενόχληση

Τον Απρίλιο του 2019 η Εσπανιόλ υποδέχθηκε τη Θέλτα της οποίας εκείνη την περίοδο αρχηγός ήταν ο νυν παίκτης του Άρη, Ούγκο Μάγιο και μετά το τέλος του αγώνα η γυναίκα που φορά το κουστούμι της μασκότ των γηπεδούχων τον κατήγγειλε ότι της έπιασε το στήθος...

Ο Μάγιο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν κάτι τέτοιο, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα πίσω από τη μεταμφίεση.

Μετά από πέντε χρόνια το δικαστήριο της Βαρκελώνης έκανε δεκτή την καταγγελία της μασκότ, έκρινε ένοχο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Άρη για ηθική βλάβη και του επέβαλε πρόστιμο καθώς πέραν των δικαστικών εξόδων (1000 ευρώ) θα καταβάλλει στο θύμα το ποσό των δέκα ευρώ καθημερινώς για τους επόμενους δέκα μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «AS», ο Ούγκο Μάγιο υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία του κι εν τέλει δεν έγινε δεκτό το περιεχόμενό της αλλά δικάστηκε με τον ποινικό κώδικα που ίσχυε το διάστημα τέλεσης του αδικήματος. Η καταγγέλλουσα ζήτησε την επιβολή μεγαλύτερου χρηματικού προστίμου με την αποδοχή της κατηγορίας της σεξουαλικής παρενόχλησης και η δε πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, σκοπεύει να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
 

Tags
Back to top button