Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ: Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο - Πέταξε το έμβρυο στην τουαλέτα

Άγιοι Ανάργυροι-Αποτροπιασμός: Η Κυριακή είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από χτυπήματα του 39χρονου

Αποτροπιασμό προκαλεί αυτό που συνέβη σε ένα εστιατόριο στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μανχάταν.

Το περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine» στην Fulton Street του Μανχάταν των ΗΠΑ και το αντιλήφθηκαν όταν διάφοροι πελάτες ξεκίνησαν να παραπονιούνται πως η τουαλέτα έχει βουλώσει. Φυσικά κανείς δεν μπορούσε να περιμένει ότι στις σωληνώσεις βρισκόταν ένα έμβρυο 22 εβδομάδων.

Ύστερα από τις διαμαρτυρίες των πελατών, υπάλληλοι επιχείρησαν να ξεβουλώσουν την τουαλέτα και τότε αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα, δηλαδή το νεκρό έμβρυο που ήταν ακόμη μέσα στον πλακούντα μαζί με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά τις έρευνες της αστυνομίας αποκαλύφθηκε πως η μητέρα του παιδιού ήταν μια 20χρονη κοπέλα που γευμάτιζε στο εν λόγω εστιατόριο μια μέρα πριν, σύμφωνα με την New York Post.

Η 20χρονη απέβαλε στην τουαλέτα και για αδιευκρίνιστο λόγο πέταξε το μωρό στη λεκάνη και στη συνέχεια πάτησε το καζανάκι προκειμένου να το εξαφανίσει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων, ενώ δεν διέγνωσε καμία ανωμαλία ή ασθένεια στο μωρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μαζί με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, θεωρούν δεδομένη την σύλληψη της 20χρονης και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για κακούργημα. 

Tags
Back to top button