Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Απίθανα ρεαλιστικά πορτρέτα που μοιάζουν με φωτογραφίες (βίντεο)

Ο καλλιτέχνης Mike Dargas χρησιμοποιεί λάδι για να ζωγραφίσει.

Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα των έργων του έγκειται στο ότι οι πίνακές του μοιάζουν με πραγματικές φωτογραφίες. Μάλιστα, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Dargas είναι αυτοδίδακτος.

«Ποτέ δεν σπούδασα σε κάποια σχολή τέχνης», αναφέρει ο ίδιος.

«Απλά ξεκίνησα να ζωγραφίζω 3 χρονών».

Αν και για 14 χρόνια ήταν ιδιοκτήτης ενός tattoo studio, αποφάσισε να αφοσιωθεί στη ζωγραφική, κυρίως πορτρέτων, που είναι άκρως ρεαλιστικά!

 

Tags
Back to top button