Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Λιμενικός ήθελε να ελέγξει ελικόπτερο και ο ιδιοκτήτης τον… δάγκωσε! [εικόνα]

Εντονη ήταν η αντίδραση ενός 47χρονου στην Πάτρα, όταν οι λιμενικές αρχές θέλησαν να ελέγξουν στο λιμάνι ελικόπτερο που μετέφερε και είχε προορισμό της Ιταλία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest, ο τελικός προορισμός του φορτίου ήταν η Γερμανία με πρώτο σταθμό εκείνον της Ιταλίας.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε ο 47χρονος στο λιμάνι και κλήθηκε προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο, τότε αντέδρασε αιφνιδίως καταφέρνοντας δάγκωμα στο χέρι ενός λιμενικού ενώ όπως περιγράφεται τα χειρότερα απφεύχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των υπολοίπων που άμεσα ακινητοποίησαν τον 47χρονο.

Αμεσα ο λιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έτσι ώτσε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είναι καλά στη υγεία του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο διαπιστώθηκε ότι το υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που επέδειξε δεν αντιστοιχούσε το χρώμα που ανέγραφε με το αντίστοιχου του αυτοκινήτου, ενώ αναγραφόταν επίσης και διαφορετικός αριθμός αναγνώρισης οχήματος ενώ το όχημα κατασχέθηκε όπως και μία άδεια κυκλοφορίας οχήματος. Οσον αφορά το ελικόπτερο, οι αρχές προχώρησαν στη δέσμευσή του.

Πηγή Φωτό: thebest.gr

Tags
Back to top button