Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Απίστευτα μέτρα ασφαλείας για τον Α.Τσίπρα στην Κοζάνη: Τους πέρναγαν από μαγνητικές πύλες!

Μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν αεροδρόμιο και εξονυχιστικοί έλεγχοι στον κόσμο που ήθελε να παρευρεθεί στην παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Όσο ήθελαν να προχωρήσουν στα ενδότερα, περνούσαν από μαγνητικές πύλες που είχαν τοποθετηθεί. Σε άλλο σημείο άφηναν τις τσάντες τους για έλεγχο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

Όλα αυτά υπο το φόβο των αποδοκιμασιών για τη συμφωνία με τα Σκόπία όπου παραχωρήθηκε ο όρος «Μακεδονία».

Στη  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. με την παρουσία του πρωθυπουργού παρόντες ήταν ο υπουργός  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός  ‘Αμυνας Πάνος Ρήγας, η υφυπουργός Εσωτερικών Ελευθερία Χατζηγεωργίου, και άλλοι.

Παρουσία των δημοσιογράφων ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο έργο που έχει πραγματοποιηθεί, απευθύνθηκε στο περιφερειάρχη λέγοντας ότι «όπου και πηγαίνω στην Ελλάδα όλοι μου λένε ότι ο Καρυπίδης τα έχει πάρει όλα». Ο περιφερειάρχης του υπενθύμισε την εκκρεμότητα που υπάρχει με την έκπτωση του τιμολογίου του ρεύματος για τις επιχειρήσεις και ο πρωθυπουργός του απάντησε ότι «το μέτρο της μείωσης του τιμολογίου θα είναι μια πολύ μεγάλη ανάσα για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά όμως θέλει ακόμη δουλειά».

Ακολούθησε δεύτερη σύσκεψη στην οποία προστέθηκαν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ και εκπρόσωποι από το σωματείο Σπάρτακος. Εξερχόμενος της σύσκεψης ο Μανώλης Παναγιωτάκης δήλωσε ότι παρουσία εκπροσώπων εργαζομένων και στελεχών της εταιρίας έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι «η ΔΕΗ πάρα τα όσα ακούγονται δεν κινδυνεύει. Είναι ένα εθνικό κεφάλαιο για την χώρα, είναι μια ισχυρότατη επιχείρηση» και ανέφερε ως παράδειγμα τις εργασίες κατασκευής της νέας μονάδας Πτολεμαϊδα 5 που αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση της ΔΕΗ στην περιοχή.»

Νωρίτερα στην είσοδο της περιφέρειας τα μέλη και οι φίλοι του Σύριζα Κοζάνης επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό και ενόψει της ημέρας μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που έχει καθιερωθεί να τιμάται στις 19 Μαϊου, ένα χορευτικό συγκρότημα από την Πτολεμαΐδα χόρεψε ένα πυρρίχιο χορό, του τραγούδησαν ένα ποντιακό δίστιχο: «εσύ την χώρα κράτησες την δύσκολη την ώρα η χώρα έχει πρωθυπουργό, εσένα θέλει τώρα» ενώ στην συνέχεια η λυράρισα Χριστίνα Κυριακίδου τραγούδησε ποντιακούς σκοπούς.

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button