Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Απειλές Ντ. Τραμπ προς την Ευρώπη για δασμούς 20% στα εισαγόμενα αυτοκίνητα αν δεν αρθούν τα αντίποινα (φωτό)

Απειλές κατά της Ευρώπης για την επιβολή δασμών 20% στα εισαγόμενα αυτοκίνητα, στην περίπτωση που δεν άρει τα αντίποινα, εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. 

Οι απειλές δίνουν συνέχεια στον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε, όταν επέβαλλε δασμούς στις εισαγωγές άνθρακα και χάλυβα από την ΕΕ. Από σήμερα, η Ευρώπη προχώρησε σε αντίποινα, εφαρμόζοντας δασμούς ύψους 2,8 δισ. ευρώ σε μια σειρά αμερικανικών προϊόντων όπως τα τζιν και το μπέρμπον. 

Μέσω twitter, ο Τραμπ έδωσε συνέχεια στην κόντρα, προαναγγέλλοντας δασμούς στα αυτοκίνητα. 

«Με βάση τους δασμούς και τα εμπορικά εμπόδια που τέθηκαν στις ΗΠΑ και τις σπουδαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν αυτοί οι δασμοί και τα εμπόδια δεν καταργηθούν σύντομα, θα επιβάλλουμε 20% δασμούς για όλα τα αυτοκίνητά τους που έρχονται στις ΗΠΑ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Tags
Back to top button