Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη του «Λίπους»

Διακόπηκε σήμερα και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Ιουλίου, η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Οι δικαστές διέκοψαν σήμερα, για τέταρτη κατά σειρά φορά.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του Γεωργιανού, που τέθηκαν κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Αναλυτικά, οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να παρέμβει, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να απαντήσουν άμεσα στις αναφορές που έχουν υποβάλλει ήδη από τον Μάιο για σειρά, όπως είπαν, παραβιάσεων των δικαιωμάτων του και τόνισαν: 

«Δεν έχει τύχει έως τώρα δίκαιης διαδικασίας. Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία παραδιαδικασία».

Επίσης, ζήτησαν από το δικαστήριο να υπάρξει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης, καθώς, όπως υποστήριξαν, από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.

Tags
Back to top button