Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Διέφυγαν 40 άτομα, εντοπίστηκαν τα 27 μετά την εξέγερση σε δομή

Το Σάββατο το βράδυ, ομάδα ατόμων που κρατούνταν στην Ειδική Εγκατάσταση Κράτησης Σερρών, προέβησαν σε ρίψεις πετρών προς τις αστυνομικές δυνάμεις προκαλώντας παράλληλα φθορές στην εγκατάσταση της δομής.

Τα εν λόγω άτομα έκοψαν το συρμάτινο πλέγμα περίφραξης με αποτέλεσμα σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία να διαφύγουν 40 άτομα από τα οποία τρία ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν, ενώ μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων συνελήφθησαν ακόμα 24 άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν συνολικά πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου τρεις από αυτούς μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας επέστρεψαν στη δομή και οι δύο νοσηλεύονται.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων ατόμων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Tags
Back to top button