Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ανατροπή: «Όχι» των «ειδικών» σε άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων

«Όχι» σε άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων λένε οι «ειδικοί» οι οποίοι συνεδριάζουν αυτή την ώρα. 

Σκληρή στάση κρατούν οι λοιμωξιολόγοι της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, καθώς στην συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία αρνείται να συναινέσει σε άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ειδικοί» εισηγούνται στην κυβέρνηση -χωρίς να έχουν ψηφίσει ακόμη- να μην επιτραπεί τελικά από την ερχόμενη Δευτέρα η επανεκκίνηση της λειτουργίας των πολυκαταστημάτων (mall) κι εμπορικών κέντρων, των shop in the shop, καθώς και των κέντρων αισθητικής.

Οι λοιμωξιολόγοι υποστηρίζουν ότι θα αυξηθεί η κινητικότητα των πολιτών και γι αυτό εισηγούνται να μην καταργηθεί το sms στο 13032 και οι τρεις ώρες προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές για να ψωνίσουν.

Tags
Back to top button