Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αλμυροί λουκουμάδες: Εύκολοι, γρήγοροι και χορταστικοί!

Όσο εξαιρετικό γλυκό γίνονται οι λουκουμάδες τόσο εξαιρετικό φαγητό μπορούν να είναι.

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 1/2 φλιτζάνι κρύα μπίρα

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

300 γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι, την μπίρα, το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε στο μείγμα την φέτα και ανακατεύετε. Τηγανίζετε τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν την χαρακτηριστική τους χρυσοκίτρινη απόχρωση. Τους τοποθετείτε τέλος, σε απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε, για να απορροφηθεί το περιττό λάδι και να μην χαλάσει την εικόνα του σερβιρίσματος.

Tags
Back to top button