Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Αλάσκα: Φαινόμενο με νεκρούς σολωμούς - Γιατί πεθαίνουν τα ψάρια

Το κύμα καύσωνα που πλήττει την Αλάσκα έχει ως αποτέλεσμα να πεθαίνουν εκατοντάδες σολομοί.

Οι επιστήμονες, όπως αναφέρει το CNNi, παρατηρούν το φαινόμενο από τον Ιούλιο, όταν ειδοποιήθηκαν από ντόπιους για τα νεκρά ψάρια.

Η Stephanie Quinn-Davidson,διευθύντρια του Yukon Inter-Tribal Fish Commission είπε στο αμερικάνικο δίκτυο πως έχουν εντοπιστεί νεκροί περί τους 850 σολομούς, ενώ οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι δεκαπλάσιος.  

Έκαναν έρευνες για πιθανές λοιμώξεις ή παράσιτα, όμως, δεν εντόπισαν τίποτα. Επειδή το γεγονός συνέπεσε χρονικά με τον καύσωνα, οι επιστήμονες θεωρούν ότι οι μαζικοί θάνατοι ίσως να οφείλονται σε θερμικό σοκ.

Η Stephanie Quinn-Davidson σημείωσε ότι εργάζεται οκτώ χρόνια και «δεν έχει ξανακούσει κάτι τέτοιας έκτασης στο παρελθόν».

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος περίμενε ότι θα ήταν τόσο πολλοί οι θάνατοι σε αυτά τα νερά», είπε στο CNNi.

Tags
Back to top button