Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Air France: Ξεκινά έρευνα μετά την πτήση αεροπλάνου της πάνω από το Ιράκ

Air France: Αναστολή των πτήσεων προς Τελ Αβίβ και Βηρυτό τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα

 Η Air France ανακοίνωσε σήμερα ότι εκκίνησε εσωτερική έρευνα αναφορικά με την πτήση ενός αεροπλάνου της στον εναέριο χώρο του Ιράκ, την 1η Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της ιρανικής πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ.

Η εταιρεία τόνισε ότι η πτήση AF662 από το Παρίσι προς το Ντουμπάι ταξίδευε τη στιγμή της επίθεσης μέσω ενός ειδικού διαδρόμου που χρησιμοποιούσαν όλες οι αεροπορικές εταιρείες στο νότιο Ιράκ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα έφυγε από τον εναέριο χώρο της χώρας, ο οποίος δεν είχε κλείσει για την εναέρια κυκλοφορία μέχρι τις 20:56 ώρα Ελλάδας.

«Χωρίς να περιμένει οδηγίες από τις ιρακινές αρχές, η Air France αποφάσισε να αναστείλει τις πτήσεις των αεροσκαφών της στον εναέριο χώρο της χώρας από τις 20:00 (ώρα Ελλάδας)», τόνισε η Air France.

«Έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για αυτό το συμβάν», πρόσθεσε.

Η Air France τόνισε επίσης ότι μια άλλη πτήση επέστρεψε στο Παρίσι, ενώ μια τρίτη, από τη Σιγκαπούρη προς το Παρίσι, έκανε μια επιπλέον στάση στο Δελχί για να εφοδιαστεί με περισσότερα καύσιμα ώστε να ακολουθήσει μια μεγαλύτερη διαδρομή.

Tags
Back to top button