Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αίγυπτος: Αυτοκτόνησε έφηβη - Την εκβίαζαν με φωτογραφίες

Δύο άντρες συνελήφθησαν από την αστυνομία σήμερα, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Αιγύπτου, μετά την αυτοκτονία τον Δεκέμβριο μια 17χρονης, που την εκβίαζαν δημοσιεύοντας φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στο διαδίκτυο, μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Αίγυπτο.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο άνδρες την εκβίαζαν, αφότου αρνήθηκε να κάνει σχέση μαζί τους, ανέφερε ένας αξιωματούχος του γραφείου του γενικού εισαγγελέα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Σήμερα, το γραφείο του εισαγγελέα αποφάσισε να θέσει υπό κράτηση για τέσσερις ημέρες τους δύο άνδρες για να ερευνήσει τα φερόμενα γεγονότα «του εκβιασμού και της χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έναν τρόπο που έβλαψε ένα άλλο πρόσωπο και προκάλεσε τον θάνατο μιας ανήλικης».

Φεύγει σε άλλο επίπεδο η Αίγυπτος και τινάζει την γεωοικονομική μπάνκα- Ανησυχία για τα deals από την Διώρυγα του Σουέζ

Οι φωτογραφίες της Χάλεντ που ανήρτησαν, που ήταν γυμνές σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ, κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο και τις είδε ο πατέρας της και οι συμμαθήτριές της, σύμφωνα με τον υπεύθυνο και την αδελφή του θύματος.

«Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν με το σώμα κάποιας άλλης», διαβεβαίωσε ο πατέρας της 17χρονης, Χάλεντ Σαλαμπί, σε ένα τοπικό μέσο.

«Είναι η κόρη μου, τη γνωρίζω καλά και γνωρίζω τους τρόπους της», συμπλήρωσε.

Γεωοικονομική μετατόπιση! Η Αίγυπτος μπαίνει στα BRICS

Μια ιδιόχειρη επιστολή που άφησε η Μπάσαντ Χάλεντ στη μητέρα της προτού αυτοκτονήσει δημοσιεύτηκε από τα αιγυπτιακά ΜΜΕ. «Μαμά, ελπίζω να με πιστέψεις, δεν είμαι αυτό το κορίτσι, είναι φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί, δεν αξίζω τα όσα συμβαίνουν», τονίζει.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης το έναν από τους καθηγητές της μαθήτριας, τον οποίο κατηγορεί ότι παρενόχλησε το κορίτσι μπροστά στις συμμαθήτριές της, παρουσιάζοντάς την ως την «νούμερο ένα τάση» στο διαδίκτυο.

Τα γεγονότα προκάλεσαν την οργή των χρηστών του διαδικτύου, που δημιούργησαν ένα hashtag με το οποίο ζητούσαν τη σύλληψη των υπευθύνων.

Tags
Back to top button