Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Χ.Κέλλα (φώτο)

Άγνωστοι πραγματοποίησαν νωρίτερα επίθεση με μπογιές και πέταξαν τρικάκια στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Κέλλα, για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η σημερινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων θρασύδειλων επιθέσεων εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Οι τραμπούκοι έκρυψαν ξανά τα άνανδρα πρόσωπά τους. Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν, δεν θα νικήσουν!» έγραψε στο twitter ο Χρήστος Κέλλας.

Tags
Back to top button