Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αγγίζει πλέον θερμά την Ελλάδα το θέμα της Ιερουσαλήμ – Εισβολή «Γκρίζων Λύκων» μέσα στην Αγιά Σοφιά!

Στον ιερό Ναό της Αγιάς Σοφιάς, το σύμβολο της χτιστιανοσύνης και του ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη, εισέβαλαν την Κυριακή Τούρκοι εθνικιστές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι», μπήκαν στον ιερό Ναό και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, το γκρουπ των εισβολέων ήταν της οργάνωσης Alperen, η οποία αποτελεί παρακλάδι των «Γκρίζων Λύκων».

Στόχος της εισβολής τους στο μνημείο της χριστιανοσύνης, ήταν να πραγματοποιήσουν την προσευχή τους και να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο στην αναγνώριση, εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Όπως διακρίνει κανείς στο βίντεο που κατέγραψε ερασιτέχνης, το γκρουπ των «Γκρίζων Λύκων» εισέβαλε στο χώρο της Αγιάς Σοφιάς ενώ στο χώρο υπήρχαν δεκάδες τουρίστες, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι.

Ο επικεφαλής της ομάδας άρχισε να ψέλνει και οι υπόλοιποι προσεύχονταν, σύμφωνα με τις μουσουλμανικές συνήθειες.

Δείτε το βίντεο…

Tags
Back to top button