Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α. Γεωργιάδης: «Δεν ζήτησα την διαγραφή Αντώναρου»

Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εξελίξεις με τον κ. Αντώναρο ο οποίος μετά από τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του διεγράφη από το κόμμα τόνισε ότι «δεν ζήτησα τη διαγραφή κανενός».

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, υπογράμμισε ότι τον ενόχλησε ο κ. Αντώναρος διότι – όπως είπε – «αμφισβήτησε την ηθική μου υπόσταση». Το τεκμήριο της αθωότητας, πρόσθεσε, «συνεχίζει να ισχύει στο κόμμα μου». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η διαγραφή δεν έγινε για τον ίδιο αλλά αποφασίστηκε προς όφελος της ενότητας της παράταξης.

Tags
Back to top button