Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

5 ατάκες πιο θανατηφόρες από το «Ηλία, ρίχ’ το» στην ταινία-έπος

Tο να έχεις φτάσει στα 25 και να μην έχεις εpωτική επαφή επιτρέπεται.

Το να πεις ότι δεν σου άρεσε ποτέ η Τζένη Μπότση (είναι εξωφρενικό, αλλά) επιτρέπεται.

Ακόμα και το να αλλάξεις κόμμα ή ομάδα -λέμε τώρα- επιτρέπεται.

Το να μην έχεις δει όμως την ταινία «Όλα είναι δρόμος» και συγκεκριμένα το τελευταίο σκέλος της με τον τίτλο «Βιετνάμ» ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Το έπος που έχει παρακολουθήσει over 9,5 φορές κάθε αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του αποτελεί αναμφίβολα την πιο ΠΑΣΟΚ ταινία όλων των εποχών.

Συνδυάζει φανταστικές ερμηνείες με καλτίλα που είναι δύσκολο να διαχειριστεί ακόμα και ο μεγαλύτερος μερακλής.

Μπορεί λοιπόν στο μυαλό των περισσότερων να έχει ταυτιστεί με το θρυλικό «Ηλία, ριχ’ το» (όταν ο ασύγκριτος Μάκης Τσετσένογλου ισοπέδωσε το σκυλάδικο για να βγάλει τα γούστα του) ωστόσο κατά τη διάρκειά του ακούγονται εξίσου ασύλληπτες ατάκες.

Κραυγαλέα αποσπάσματα διαλόγων ή θαμμένα «διαμαντάκια» που δεν έρχονται αμέσως στο μυαλό, αλλά ενθουσιάζεσαι όταν τα θυμάσαι.

Διαβάστε περισσότερα

Tags
Back to top button