Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

24 Παγκόσμιοι ἡγέτες συμφωνοῦν νά ἐφαρμόσουν τό πρόγραμμα «Μεγάλη ἐπαναφορά»


Μπορείτε να πιστέψετε ότι εκατομμύρια ανόητοι πιστεύουν ότι τα γεγονότα του περασμένου έτους αφορούσαν έναν ιό;

Οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» έχουν αποδειχθεί ξανά και ξανά.

Και μια από αυτές τις κακές θεωρίες ήταν το Great Reset.

Το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Λοιπόν, φαίνεται ότι τα παγκοσμιοποιημένα ρίγη συνεχίζουν να βγαίνουν από τις ξυλουργικές εργασίες.

24 για να είμαστε ακριβείς.

Έτσι συναντήθηκαν πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες για να δημιουργήσουν μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών.

Αποτροπή μελλοντικών πανδημιών;

Ω καλό, αυτό είναι τόσο ευγενικό από αυτά.

Αλλά γνωρίζουν τα πρόβατα ότι περιλαμβάνει επίσης παγκόσμιους εμβολιασμούς, μονομερή παγκόσμια διακυβέρνηση και το τέλος της εθνικής κυριαρχίας;

Είναι πάρα πολύ απασχολημένοι φορώντας 3 μάσκες, μπλοκάρουν στη θέση του εμβρύου, περιμένουν πειραματικά τρυπήματα και ακούνε τα επιστόμια της εγκατάστασης στην τηλεόραση.

Οι κριτικοί στοχαστές έχουν προειδοποιήσει για αυτήν την ημέρα εδώ και χρόνια.

Και παίζουμε στην άκρη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Το COVID-19 ήταν απλώς το trojan horse για να το εφαρμόσει.Εάν αναρωτιέστε ποιοι ηγέτες υπέγραψαν αυτό το φλεγόμενο κομμάτι σκουπιδιών, σας έκανα καλυμμένο.

Ακολουθεί η λίστα των παγκοσμιοποιημένων ηγετῶν και των χωρών από τις οποίες προέρχονται:

V. Bainimarama, πρωθυπουργός των Φίτζι ·

António Luís Santos da Costa, πρωθυπουργός της Πορτογαλίας ·

Klaus Iohannis, πρόεδρος της Ρουμανίας ·

Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ·

Paul Kagame, πρόεδρος της Ρουάντα ·

Uhuru Kenyatta, πρόεδρος της Κένυας ·

Emmanuel Macron, πρόεδρος της Γαλλίας ·

Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας ·

Charles Michel, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ·

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας ·

Moon Jae-in, πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κορέας ·

Sebastián Piñera, πρόεδρος της Χιλής ·

Carlos Alvarado Quesada, πρόεδρος της Κόστα Ρίκα ·

Έντι Ράμα, πρωθυπουργός της Αλβανίας ·

Cyril Ramaphosa, πρόεδρος της Νότιας Αφρικής ·

Keith Rowley, πρωθυπουργός του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ·

Mark Rutte, πρωθυπουργός των Κάτω Χωρών ·

Kais Saied, πρόεδρος της Τυνησίας ·

Macky Sall, πρόεδρος της Σενεγάλης ·

Pedro Sánchez, πρωθυπουργός της Ισπανίας ·

Έρνα Σόλμπεργκ, πρωθυπουργός της Νορβηγίας ·

Aleksandar Vučić, πρόεδρος της Σερβίας ·

Joko Widodo, πρόεδρος της Ινδονησίας ·

Volodymyr Zelensky, πρόεδρος της Ουκρανίας ·

Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας

Τι ευγενής λίστα προδοτών για την ανθρωπότητα!

Εάν είστε από μια από αυτές τις χώρες ή γνωρίζετε άτομα εκεί, θα μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες μαζί τους.

Οι ειδήσεις Life Site ανέφεραν:


Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), καθώς και 20 άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες, ενώθηκαν δυνάμεις για να γράψουν μια κοινή επιστολή με την προφανή πρόθεση να κερδίσουν λαϊκή υποστήριξη για το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο. Γράφοντας σε βρετανική εφημερίδα The Telegraph , καθώς και άλλες δημοσιεύσεις όπως το Le Monde στη Γαλλία, οι ηγέτες δήλωσαν την πρόθεσή τους να «οικοδομήσουν μια πιο ισχυρή διεθνή αρχιτεκτονική υγείας που θα προστατεύει τις μελλοντικές γενιές».

Αποκαλώντας το COVID-19 «τη μεγαλύτερη πρόκληση για την παγκόσμια κοινότητα από τη δεκαετία του 1940», οι 24 ηγέτες προέβλεψαν ότι «θα υπάρξουν άλλες πανδημίες και άλλες σημαντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην υγεία» «Καμία μεμονωμένη κυβέρνηση ή πολυμερής οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή μόνη της», δήλωσαν. «Το ερώτημα δεν είναι αν, αλλά πότε. Μαζί, πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να προβλέψουμε, να αποτρέψουμε, να ανιχνεύσουμε, να αξιολογήσουμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε πανδημίες με εξαιρετικά συντονισμένο τρόπο. Η πανδημία Covid-19 υπήρξε μια έντονη και επώδυνη υπενθύμιση ότι κανείς δεν είναι ασφαλής έως ότου όλοι είναι ασφαλείς. " Αυτή η τελευταία φράση θα μπορούσε να δείξει την επιρροή που απολαμβάνει ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και ο αφοσιωμένος παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab έναντι των 24 ηγετών.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Schwab δήλωσε: «Όσο δεν εμβολιάζονται όλοι, κανείς δεν θα είναι ασφαλής», μια δήλωση που από μόνη της θέτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα σχετικά με την εμπιστοσύνη που οι ηγέτες αυτοί έχουν στις πολύ επαινόμενες, αλλά επικίνδυνες, πειραματικές ενέσεις τους. Οι ηγέτες επιβεβαίωσαν εκ νέου τον κοινό τους στόχο για παγκόσμιο εμβολιασμό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «παγκόσμιο δημόσιο αγαθό». Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το «δημόσιο αγαθό» και για να διασφαλιστεί η ταχεία διάθεση εμβολίων σε ολόκληρο τον κόσμο, οι 24 παγκοσμιοποιητές ξεκίνησαν τη νέα διεθνή συνθήκη τους: «[W] πιστεύουμε ότι τα έθνη πρέπει να συνεργαστούν για μια νέα διεθνή συνθήκη για την πανδημία ετοιμότητα και ανταπόκριση.

Μια τέτοια ανανεωμένη συλλογική δέσμευση θα αποτελούσε ορόσημο στην ενίσχυση της ετοιμότητας για πανδημία στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο. " Αυτή η συνθήκη θα βασίζεται στις αρχές του ΠΟΥ, αντλώντας από το σύνταγμα της ΠΟΥ, καθώς και ζητώντας «άλλους σχετικούς οργανισμούς κλειδί για αυτήν την προσπάθεια». Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Τέντρος Αδανώμ Γκαμπρέι, ήταν ένας από τους υπογράφοντες τη δήλωση. «Ο κύριος στόχος αυτής της συνθήκης θα ήταν να προωθήσει μια προσέγγιση της κυβέρνησης και όλης της κοινωνίας, να ενισχύσει τις εθνικές, περιφερειακές και παγκόσμιες ικανότητες και την ανθεκτικότητα στις μελλοντικές πανδημίες», δήλωσαν οι ηγέτες. «Αυτό περιλαμβάνει τη σημαντική ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας για τη βελτίωση, για παράδειγμα, συστημάτων συναγερμού, ανταλλαγής δεδομένων, έρευνας και τοπικής, περιφερειακής και παγκόσμιας παραγωγής και διανομής ιατρικών και δημόσιων υγειονομικών αντιμέτρων όπως εμβόλια, φάρμακα, διαγνωστικά και προσωπική προστασία εξοπλισμός."

Ούτε θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε ατζέντες εμβολιασμού παγκοσμιοποίησης. Λόγω της προσέγγισης «One Health» των ηγετών, θα βασίζεται στην αρχή της σύνδεσης μεταξύ της «υγείας των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας». Σε γλώσσα που θυμίζει την ατζέντα Great Reset, που προωθήθηκε από το WEF και τον Klaus Schwab, οι ηγέτες ανέφεραν ότι η νέα συνθήκη θα οδηγούσε σε έλλειψη εθνικών συμφερόντων και αύξησε τις διεθνείς ανησυχίες: λογοδοσία και κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία εντός του διεθνούς συστήματος και με τους κανόνες και τους κανόνες του. " Κανένα τμήμα της κοινωνίας δεν θα εξαιρείται από το να εμπλακεί στη νέα συνθήκη, ό, τι κι αν φαίνεται να μοιάζει, με τους παγκόσμιους ηγέτες να επισημαίνουν ότι «θα συνεργαστούμε με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων παγκοσμίως, και με όλους τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνίας των πολιτών και τον ιδιωτικό τομέα. " Κηρύσσοντας ότι ο κοροναϊός, που προήλθε από το Γουχάν της Κίνας, «εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες και τις διαιρέσεις μας», οι ηγέτες δήλωσαν ότι είναι «ευθύνη» τους να «διασφαλίσουν ότι ο κόσμος μαθαίνει τα μαθήματα της πανδημίας Covid-19» και «Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και συγκεντρωθείτε ως μια παγκόσμια κοινότητα για ειρηνική συνεργασία που εκτείνεται πέρα ​​από αυτήν την κρίση». Η πρόταση πρόκειται να συζητηθεί περαιτέρω μεταξύ εθνικών ηγετών στη σύνοδο κορυφής της G7 του Ιουνίου στην Κορνουάλη του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ο Μπόρις Τζόνσον θα ενταχθεί στους ομολόγους του από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ

Εν τω μεταξύ, οι 24 Οι υπογράφοντες προειδοποίησαν ότι το νέο τους σχέδιο «θα πάρει χρόνο και θα απαιτήσει μια συνεχή πολιτική, οικονομική και κοινωνική δέσμευση για πολλά χρόνια». Από τον Richie Allen : Η νέα συνθήκη θα βασίζεται στο σύνταγμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Σε μια εποχή που ο Covid-19 έχει εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες και τις διαιρέσεις μας, πρέπει να αδράξουμε αυτήν την ευκαιρία και να ενώσουμε ως μια παγκόσμια κοινότητα για ειρηνική συνεργασία που εκτείνεται πέρα ​​από αυτήν την κρίση», ανέφεραν οι ηγέτες. Αυτό είναι τρομακτικό. Για πολλά χρόνια, έχω εμφανίσει συγγραφείς, ερευνητές και ακαδημαϊκούς που μας προειδοποίησαν ότι αυτό θα συμβεί. Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι. Οι διεθνείς συνθήκες αφορούν μόνο ένα πράγμα και ένα μόνο πράγμα, δηλαδή τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια μιας μικροσκοπικής ελίτ. Είναι αυτό που οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται εδώ και δεκαετίες. Είναι πολύ πιο βολικό για τις εταιρείες και τις τράπεζες να συναλλάσσονται με 24 χώρες που συμφωνούν με την κανονιστική ευθυγράμμιση, από ό, τι αν αυτές οι εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίσουν 24 μεμονωμένες χώρες των οποίων οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί. Αυτό ήταν πάντα για την ΕΕ. Χτυπάω αυτό το τύμπανο εδώ και χρόνια. Ο Μπιλ Γκέιτς, μέσω των θυγατρικών του, οι ΠΟΥ, CEPI και GAVI, και οι φαρμακοποιοί όπως οι AstraZeneca, GSK και Pfizer, θέλουν να εμβολιάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από κάθε ασθένεια που μπορείτε να ονομάσετε.

Οι AZ, GSK και Pfizer έλαβαν δωρεές δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Gates. Ο June Raine, επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου MHRA, καταγράφει ότι οι χώρες θα απομακρυνθούν από την παραδοσιακή προσέγγιση της θεραπείας των ασθενειών όταν προκύψουν, σε μια νέα εποχή όπου θα δοθεί έμφαση στην πρόληψη. Υποστηρίζεται ότι η νέα τεχνολογία mRNA έχει ανοίξει έναν κόσμο δυνατοτήτων πρόληψης ασθενειών. Τα εμβόλια αναπτύσσονται για παχυσαρκία, διαβήτη, Αλτσχάιμερ, καρκίνους και αλλεργίες. Φανταστείτε πώς θα ήταν το πρόγραμμα εμβολιασμού για τα παιδιά σε δέκα χρόνια; Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει αυτά τα εμβόλια να εγκριθούν και να διατεθούν γρήγορα. Η προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας, η οποία υπόσχεται «αμοιβαία ευθύνη, κοινή ευθύνη και συνεργασία» μεταξύ 24 χωρών, θα το διευκολύνει. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν έχει επικριθεί για την αποτυχία της κυβέρνησής του να εγκρίνει εμβόλια κοροναϊών τόσο γρήγορα όσο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γαλλία κλειδώνεται ξανά. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιμετώπισε παρόμοιες επικρίσεις.

Μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Ένα νέο εμβόλιο δεν θα χρειαζόταν να αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα από τους ρυθμιστικούς φορείς σε 24 χώρες. Θα χρειαστεί να περάσει μόνο μία επιθεώρηση. Θα υπάρξει ευθυγράμμιση και στα διαβατήρια ταξιδιού και εμβολίων. Οι παγκόσμιοι ηγέτες, στο σημερινό άρθρο είπαν: Η (συνθήκη) θα περιλαμβάνει επίσης την αναγνώριση μιας προσέγγισης «Μία Υγεία» που συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας. Και μια τέτοια συνθήκη θα πρέπει να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αμοιβαία λογοδοσία και κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία εντός του διεθνούς συστήματος και με τους κανόνες και τους κανόνες του. Με την πάροδο του χρόνου, η συνθήκη αναπόφευκτα θα τροποποιηθεί για να αντιμετωπίσει την αλλαγή του κλίματος. Θα επαναλαμβάνεται πιο συχνά, ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει αντίκτυπο στην υγεία και, ως εκ τούτου, απαιτείται κανονιστική ευθυγράμμιση για την αντιμετώπισή της.

Tags
Back to top button