Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

1η Γιορτή Παράδοσης: Η Μάνη μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» στήνει μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή Παραδοσιακών Συλλόγων του Πειραιά.

Η «1η Γιορτή Παράδοσης» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας», ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 4 Μαΐου και την Κυριακή 5 Μαΐου.

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και τις δύο μέρες στο Πασαλιμάνι θα στηθεί μια μεγάλη πολιτιστική και λαογραφική γιορτή με μουσικοχορευτικά δρώμενα όπου η Μάνη θα μας ταξιδέψει με γεύσεις, αρώματα, χορούς και ακούσματα από όλη την Ελλάδα.

Προβολή παραδόσεων και προϊόντων, χορευτικά συγκροτήματα και μουσική θα πλημμυρίσουν το Πασαλιμάνι.

 

Tags
Back to top button