Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ζ.Τζηκαλάγιας - ΝΔ: «Αν κινδυνέψουν τα ιερά και τα όσιά μας πιάνουμε και το ντουφέκι»

Αρκετά μεγάλη εντύπωση έκανε η τοποθέτηση του βουλευτή ΝΔ Καστοριάς, Ζήση Τζηκαλάγια, σχετικά με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας, σε τζαμί. 

O βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κάνει λόγο για “βαρβαρότητα της Τουρκίας” και δηλώνει πως “αν κινδυνέψουν τα ιερά και τα όσια μας…πιάνουμε και το ντουφέκι”!

​Επικαλείται, δε, το γνωστό που διακινούσαν παλαιότερα ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι για την Κωνσταντινούπολη πως “πάλιν με χρόνους και καιρούς πάλι δικά μας θα ναι”.

Η ανάρτηση του κ. Τζηκαλάγια:

Στην Αγιά Σοφιά ανάβουμε κεριά

Στην βαρβαρότητα της Τουρκίας προτάσσουμε τον πολιτισμό μας.
Με την πέννα και την μουσική μας ακτινοβολούμε στην οικουμένη.
Αν κινδυνέψουν όμως τα ιερά και τα όσια μας πιάνουμε και το ντουφέκι.
Γιατί μέσα μας δεν έσβησε ο θρύλος πως “πάλιν με χρόνους με καιρούς πάλιν δικιά μας θάναι“.

Tags
Back to top button