Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε τροχόσπιτο (βίντεο)

Έρευνα των αστυνομικών Αρχών οδήγησε στον εντοπισμό ενός πλήρως οργανωμένου και εξοπλισμένου εργαστήριου υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24.02.2021) με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Όπως διαπιστώθηκε ο καλλιεργητής σε αγρόκτημα διπλά στην οικία του, διατηρούσε τρία τροχόσπιτα, έχοντας στο ένα από αυτά διαμορφώσει πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, με εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης, ενώ στους λοιπούς χώρους διαχείρισης του εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, στην οικία του και στα τροχόσπιτα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 20 δενδρύλλια κάνναβης, μήκους έως ένα μέτρο
  • 1.800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης -θερμικοί λαμπτήρες με κάτοπτρο, μετασχηματιστής, ανεμιστήρες κ.α-
  • το χρηματικό ποσό των -12.000- ευρώ
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά
  • ένα κινητό τηλέφωνο και
  • μία κάμερα παρακολούθησης με καταγραφικό.

Tags
Back to top button