Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Υπουργός Δικαιοσύνης: Παρατείνεται η υποβολή δηλώσεων του πόθεν έσχες

Παράταση στην προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Παρουσιάζοντας στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι παρατείνεται έως 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων-πόθεν έσχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην απόφαση της παράταση οδήγησε το lockdown εν μέσω κορονοϊου.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, προτείνεται να προσδιορίζεται ειδική διαδικασία για τον ορισμό νέας δικασίμου, σε περίπτωση που η συζήτηση της υπόθεσης οποιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας και οποιασδήποτε διαδικασίας δεν εκφωνήθηκε, κατά τη διάρκεια ισχύος της ΚΥΑ με την οποία ανεστάλη η λειτουργία των δικαστηρίων. Αυτεπαγγέλτως, με πράξη του προέδρου του τμήματος ή του δικαστή, ορίζεται η μέρα και η ώρα συζήτησης στο ακροατήριο στην πλέον σύντομη διαθέσιμη δικάσιμο.

Σε άλλα άρθρα του νομοσχεδίου:

  • Ρυθμίζονται θέματα αναφορικά με τα πειθαρχικά και τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Καθίσταται δυνατή η συγκρότηση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που είναι εκ του καταστατικού της, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και απαρτίζεται από πρωτοδίκες.

  • Εισάγεται μεταβατική διάταξη για τη θητεία των ήδη υπηρετούντων δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.
Tags
Back to top button