Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Υπουργείο Υγείας για Τσίπρα: «Υποσχέθηκε όσα δεν έκανε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης»

Λακωνικό και δηκτικό ήταν το σχόλιο του υπουργείου Υγείας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας που ανέπτυξε σε διαδικδυακή εκδήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

«Όσα κατέθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας, είναι όσα δεν έκανε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησής του» ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του και σημείωσε:

«Το Ε.Σ.Υ. του 21ου αιώνα δεν περιμένει τον ΣΥΡΙΖΑ. Χτίζεται ήδη, συστηματικά, οργανωμένα και ρεαλιστικά, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Tags
Back to top button