Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Υποβάθμιση τουρκικής οικονομίας από Moody’s - Σε ιστορικό χαμηλό η λίρα

Την πτωτική της πορεία συνεχίζει η τουρκική λίρα, μετά την υποβάθμιση από τη Moody’s.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η τουρκική λίρα έπεσε σε χαμηλότερα επίπεδα έναντι του δολαρίου και του ευρώ, σήμερα Δευτέρα, εξαιτίας της αξιολόγησης της Moody’s, που υποβάθμισε την Τουρκία σε  στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και προειδοποίησε για βαθύτερη οικονομική κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η τουρκική λίρα άγγιξε το χαμηλό ρεκόρ των 7.4980 έναντι του δολαρίου, έχοντας απώλειες που μέχρι στιγμής φτάνουν το 21%. Το νόμισμα έφτασε σε χαμηλό όλων των εποχών, αγγίζοντας τα 8.9031 έναντι του ευρώ, μετρώντας απώλειες 25% από το τέλος του 2019.

«Οι προοπτικές της Τουρκίας έχουν αποδυναμωθεί ουσιαστικά. Η πιθανότητα σοκ στη χρηματοδότηση εξακολουθεί να είναι ο βασικός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η τουρκική οικονομία», δήλωσε ο Ehsan Khoman, επικεφαλής της έρευνας και στρατηγικής MENA της MUFG Bank.

Tags
Back to top button