Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά την μήνυση που δέχτηκε από τον 21χρονο τραγουδιστή, Στέφανο Παπαδόπουλο, για άσεμνες χειρονομίες και ανήθικες προτάσεις. Ο νεαρός μάλιστα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει λόγο να πει ψέματα».

Με την σειρά του συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη απαντάει πως εκείνος ήταν πάντα μαζί με τον πασίγνωστο τραγουδιστή τα βράδια πριν τις εμφανίσεις του στη σκηνή και δεν είχε δει ποτέ εκείνον να εμπλέκεται σε κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης για να δικαιολογηθεί η μήνυση.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος νεαρός τραγουδιστής που μήνυσε τον Γιώργο Μαζωνάκη είπε ότι: «Η αλήθεια πονάει αλλά πάντα θεραπεύει – Δεν με απασχολεί τι λέει ο Μαζωνάκης και η πλευρά του, δεν έχω λόγο να πω ψέματα».

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη βέβαια υποστήριξε πως «Ότι λέει ο 22χρονος τα λέει επειδή δεν μπορεί να πάει σε άλλο σχήμα, δεν τον θέλουν άλλοι – Είναι όλα ψέματα». «Ο ξάδερφος του Μαζωνάκη τον είχε προτείνει στον Γιώργο και κατέβηκε εκείνος από την Θεσσαλονίκη για να συνεργαστούν θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει αυτό τώρα». «Ο Γιώργος δεν είναι τέτοιο παιδί δεν υπήρχε κάτι περίεργο ή σεξουαλική παρενόχληση, ο νεαρός το έκανε περίεργο» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι «ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί πολύ με εκείνον για αυτό ο νεαρός τον συκοφάντησε, είπε πράγματα και για τον ξάδερφο του Μαζωνάκη. Η συνεργασία ήταν μια χαρά, δεν υπήρχε κανένα περίεργο κλίμα».

Υποστηρίζοντας λοιπόν την αθωότητα του, ο Γιώργος Μαζωνάκης περνά στην αντεπίθεση μετά τη μήνυση σε βάρος του αφού ο δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά τόσο σε βάρος του, όσο και βάρος ενός επιχειρηματία και συγγενικών του προσώπων που φέρεται να τον απειλούσαν. 

 

Tags
Back to top button